A közönség idén is szavazhat az Armel Opera Fesztivál produkcióira

2017-06-28 08:52

2017-ben 10. alkalommal kerül megrendezésre az Armel Opera Fesztivál. A nyitóprodukcióra június 28-án kerül sor a Thália Színházban.
A fesztiválon idén is öt bemutatót láthat a közönség, de újdonság, hogy ezeknek két város, Budapest és Bécs ad otthont. A bécsi MuTh (Musik&Theater) Színházban július 1-jén 19.30 órai kezdettel Gaetano Donizetti Il giovedi grasso (Farsangi kalamajka) című darabját mutatja be a Szegedi Nemzeti Színház, Toronykőy Attila rendezésében. A Szegedi Szimfonikus Zenekart Gyüdi Sándor vezényli.
Nina versenyszerepében francia szoprán, Morgane Heyse lép színpadra. A Nancy városában 1990-ben született énekesnő 2013-ban a SummerFest Europe döntőjébe jutott, 2015-ben pedig 3. helyezést ért el a Bell’Arte Nemzetközi Énekversenyen.
A fesztivál minden előadása megtekinthető élőben is az ARte Tv-n, a szegedi teátrum produkciója ezen az internetes címen: http://www.arte.tv/fr/videos/076006-003-A/il-giovedi-grasso-de-gaetano-donizetti-armel-opera-festival
Ahogyan az elmúlt években megszokhattuk, a nézők szavazhatnak is a nekik tetsző legjobb produkcióra az ARte Tv oldalán. Erre most 2017. július 3-án éjfélig lesz mód. Kérjük, tekintsék meg, és ha tetszett, szavazzanak a Szegedi Nemzeti Színház július 1-ji előadására!

Szegedi Nemzeti Színház