Újra nyitva színházunk jegyirodája

2021. május 11.

Tájékoztatjuk kedves Nézőinket, hogy a pandémiás korlátozások enyhítésével összhangban a Szegedi Nemzeti Színház jegyirodája (Stefánia 6.) 2021. május 10. és június 20. között, hétköznap 10–17 óráig ismét nyitva tart.

Ennek kapcsán a közeljövőben megvalósuló két nagyszínházi programra hívjuk fel figyelmét.

Támogató est a THEALTER fesztiválért

Szeged napja alkalmából 2021. május 21-én 19:30-kor a Szegedi Nemzeti Színház gálaműsorral emlékezik meg az évfordulóról, melyen a teátrum színművészei, magánénekesei, táncművészei többek között Szilágyi Annamária, Szaszák Zsolt, Rácz Tibor, Ágoston Katalin, Gömöri Krisztián, Réti Attila, Kónya Krisztina, Vajda Júlia, Szélpál Szilveszter, Máthé Beáta  egyéni műsorszámokkal lépnek színpadra, a korlátozások feloldása után először találkozva a közönséggel.

Az estet a Szegedi Kortárs Balett és a Kövér Béla Bábszínház művészei is színesítik produkcióikkal.
A gála bevételével a THEALTER fesztivált támogatjuk, ezzel erősítve a város kulturális intézményei közötti együttműködést és szolidaritást.
Nézőinknek lehetőségük nyílik plusz támogatással is kiegészíteni a gálára vásárolt jegyek árát, ezzel is segítve a nehéz helyzetbe került fesztivál szervezőinek munkáját.

Jegyek ITT.

Simándy József Nemzetközi Énekverseny Díjkiosztó Gálakoncertje

Az eseményre 2021. június 20-án 18:00-kor kerül sor.
Az Énekverseny győztesei a Gálakoncert keretében veszik át díjaikat. A koncerten közreműködik a Szegedi Szimfonikus Zenekar, vezényel Gyüdi Sándor.
Bővebb információ a simandysingingcompetition.hu weboldalon érhető el.

Jegyek ITT.

A jelenleg érvényben lévő törvényi szabályzással összhangban a rendezvények csak érvényes oltási igazolvánnyal látogathatók.

Belépők váltása a 2019. március 13-a után vásárolt ajándékutalványokkal is lehetséges, amelyek érvényességét 2021. december 31-ig meghosszabbítottuk. Az erről szóló tájékoztató ITT olvasható.