Állva tapsolták a mentorok Szaszák Zsoltot a válogatáson

2021. szeptember 12.

Vastapssal méltatta a Tv2 Sztárban sztár leszek! show-műsorának négy zsűritagja és közönsége a Szegedi Nemzeti Színház színészének produkcióját a vasárnapi válogatáson. Szaszák Zsolt akkora sikert aratott, hogy a műsor szokásaival ellentétben maga választhatta ki, melyik mentor szárnyai alatt szeretné elkezdeni és reményei szerint végigvinni a versenyt.

– Azt gondolom, hogy ma a színházon keresztül nem lehet olyan nézői réteget elérni, mint régen. A televízió nézettség tekintetében egyértelműen vezet. Hiszek benne, hogy az értékközvetítés fórumtól független, a tévé és a színház megfér egymás mellett. Mert a képernyőn is értéket szeretnék átadni, jóllehet továbbra is színész szeretnék lenni, akként képzelem a jövőmet. Ez a műsor számomra az elképesztő feladatok mellet egy stabil helyfoglalást is jelenthet a színházi pályán – árulta el lapunknak a Szegedi Nemzeti Színház társulatának ifjú tehetsége, miért jelentkezett a Tv2 Sztárban sztár leszek! című show-műsorába.

Kivételes lámpaláz

Szaszák Zsolt igen nehéz dallal, Sia Chandelier című számával érkezett a hétvégi válogatásra. Akkora sikert aratott, hogy a négy mentor – Köllő Babett, Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka –, valamint a közönség többi tagja egyaránt állva, vastapssal ünnepelte.

A színész a szegedi színház társulatába is egy szereplőválogatáson került be tavaly csaknem nyolcvan jelentkező közül. Elmondta, bár egyáltalán nem jellemző rá, ez alkalommal azonban nagyon izgult.

– Nagyon szeretek versenyezni, szeretem a castinghelyzeteket. Azokban a pillanatokban tudok a legfókuszáltabb lenni, soha nem is izgultam előttük. Most viszont, mielőtt felléptem a színpadra, eszembe jutott, hogy hazamegyek – közölte. A lámpaláz miatt életében először semmilyen emléke sincs a fellépésről, csak az maradt meg a fejében, hogy sikerült.

A teljes cikk a Délmagyar.hu oldalán olvasható.

A produkció ITT megtekinthető.

>> Fotó: Török János