NŐ A MÚLTBÓL

Roland Schimmelpfennig
NŐ A MÚLTBÓL
színdarab
kisszínház
Kategória: 
Bemutató
Bemutató: 
2012. január 27. 19:00

Színpadi előadási jogok: S. Fischer Verlag, Frankfurt am Main
Magyarországi színpadi előadási jogok: Creativ Média Színházi Ügynökség, Budapest

Frank éppen új városba készül költözni feleségével, Claudiával és felnőtt fiával, Andreas-szal, amikor élete első szerelme bekopog az ajtón. Huszonnégy éve nem látták egymást. Romy Vogtländer azonban nem baráti látogatást kíván tenni. A férfi egykor örök szerelmet esküdött neki, és most azért jött, hogy Frank beváltsa ígéretét. Romy a fejébe veszi, hogy megküzd Frank jelenével, az eltelt huszonnégy év „termékével”: a férfi családjával.

Roland Schimmelpfennig ma a világszerte legtöbbet játszott kortárs német drámaíró. 1967-ben Göttingenben született. 1990-ben a müncheni Otto Falkenberg Schule rendezői szakán kezdte meg tanulmányait. A diploma megszerzése után a müncheni Kammerspiele rendezőasszisztense, majd ezt követően a művészeti vezetés tagja. Jelenleg a hamburgi Deutsches Schauspielhaus és a berlini Schaubühne házi szerzője. Magyarul is játszott drámái: Push Up 1-3; Az arab éjszaka; Előtte-utána; Nő a múltból; Berlin, Greifswalder Strasse; Látogatás apánál; Az állatok birodalma; Golden Dragon. Ezekből négyet Bodolay Géza mutatott be először Magyarországon.

 

Tájékoztatjuk Tisztelt közönségünket, hogy a   2012. február 12-én 15 órára a Kisszínházba meghirdetett Nő a múltból című Kiss Manyi 1. bérletes előadásunk technikai okok miatt 17 órakor kezdődik!
A megváltott bérletek és jegyek érvényesek.
A változásért szíves elnézésüket, megértésüket kérjük.
 

 

Szereplők: 
Frank, a férj
Claudia, a felesége
Romy Vogtländer
Andreas, Frank és Claudia fia
Tina, Andreas barátnője
Alkotók: 
Díszlettervező
Jelmeztervező
Súgó
Ügyelő
Rendezőasszisztens
Rendező