Egy csók és más semmi

Eisemann Mihály – Halász Imre – Békeffi István
Egy csók és más semmi
zenés vígjáték
kisszínház
Kategória: 
Továbbjátszás
Bemutató: 
2022. november 25. 19:00

A fiatal és gyönyörű Annie válni készül, ezért felkeresi közeli ismerősét, a hölgyek körében népszerű válóperes ügyvédet, Dr. Sáfrányt, akinek tanácsára a tárgyalásig egy szállodába költözik, hogy ne érintkezzék férjével. Közben megismerkedik egy sármos és határozott fiatalemberrel, aki rabul ejti a szívét, azonban a bemutatkozás elmarad. Ez a találkozás nemcsak a másnapi tárgyalás szempontjából jelentős, de mindkettőjük számára sorsfordító.

Eközben a történet másik szerelmespárja, Dr. Sáfrány félszeg fia, Péter és a cselédlány, Teca egy titok felfedésére készül az ügyvéd előtt… De hogy mi lesz az árvalány Teca és gyermeke sorsa, ez szintén a bíróságon derül ki, ahol pótnagymamája is akad a kisfiúnak…

A zenés vígjáték műfaja mindig közönségsiker! Garancia erre Eisemann Mihály zenéje, Halász Imre fergeteges jelenetei és a Szegedi Nemzeti Színház új bemutatóját jegyző rendező-koreográfus, Juronics Tamás neve.

Az előadásban elhangzanak Eisemann Mihály – Zágon István: „Holdvilágos éjszakán” és „Szerelemhez nem kell szépség” című szerzeményei is.

AZ ELŐADÁS HOSSZA KB. 2 ÓRA 50 PERC, EGY SZÜNETTEL.

* * *

Egy csók és más semmi a Szegedi Szabadtéri Játékok Újszegedi Szabadtéri Színpadán 2023. július 15-én. Részletek ITT.

* * *

Alkotók: 
Díszlettervező
Jelmeztervező
Zenei vezető
Zenei asszisztens
Énekmester
Koreográfus asszisztens
Ügyelő
Rendezőasszisztens
Vezényel
Rendező-koreográfus
Közreműködők: 
Zenekar: Benkő Katalin (hegedű), Brezovszki Gergő (hegedű), Csikós Árpád (nagybőgő), Horváth Gyula (klarinét), Kerényi Mariann (zongora), László Árpád (hegedű), Dr. Molnár Gyula (klarinét), Porzsolt Antal (nagybőgő), Sipos Márk (dobok), Tóth-Bagi Csaba (gitár), Varga Kornél (gitár)